NYÅR

Haft ett litet samtal om nyår med Ellen nu. Har haft förslag på att både dra till Wille eller till Linköping. Men jovisst, vi får se. Det ända jag vet är att jag sover i Mjölby sen.

GOTT NYTT ÅR ALLESAMMANS

2009

Alla ska svara på nollnians frågor för att få ett bra år 2010.


ÅRET.
Hur har året nollnio varit för dig? - helt ok
Bättre än förra året?  - nej
Någonting du aldrig kommer glömma från år nollnio? - mkt, men fotbollen
Har du flyttat under år nollnio? - nej
Har du hittat en ny låt som du älskar? - jepp
Isåfall vilken? - ojoj, det finns massa
Har du kysst en främling? - neråå


KÄRLEK.

Hur har din kärlek varit nollnio? - bra
Har du varit kär? - ja
Har du sagt jag älskar dig till någon? - ja
Har någon sagt jag älskar dig till dig? - ja
Har du haft ett hemligt förhållande? - nje


SORG&HÄMD.

Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? - hoppas jag verkligen inte
Har någon i din släkt avlidit? - njae
Har du slagit någon med knytnäven? - haha japp
Varit i slagsmål? - nej


PERSONLIGT.

Har du gjort någonting du ångrar? - mkt
Isåfall vad? - finns ju en del
Har du skämt ut dig? - haha jepp
Har du ljugit för en vän? - har hänt
Har du varit ute en hel natt? - yepp
Har du blivit tagen av polisen?  - nee
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - ja
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - ja


SKOLAN&FRITIDEN.

Vilken skola går du på? - Trojenborgsskolan
Har någon varit elak mot dig i skolan? - ja
Hatar du ngn på din skola? - hatar o hatar, men visst
Har du gjort ngt framsteg? - faktiskt
Haft alla rätt på ett prov? - aa faktiskt (h) 1 matteprov


VÄNSKAP.

Har du träffat nya vänner? - jao
Har du förlorat en vän? - jao
Har du fått tillbaka kontaktet med en gammal vän? - ja
Har du ljugit för en bästavän? - tyvärr
Har du haft en relation med en vän? - inte direkt


DON'T LOOK AT ME

Exakt 11.05 vaknade jag imorse av att min mobil plingade till.
Fick ett sms innehållande "Är hos dig om 15 minuter / Linnea".
Amen visst, tänkte jag och gjorde mig ingen större ansträngning utan när hon kom, så kröp hon brevid mig i sängen. Där låg vi och snacka skit en längre tid och kollade på Top Model. Hela dagen har vi bara tagit det lugn och kollat på film och så. Både blev förvånade när klockan slog 4 för då var det dags för Linnea att dra sig hemåt. Hon får nämligen finfrämmat ikväll.

Nu sitter jag här och försöker skriva ner något intresant på bloggen, utan större framgång. Lyssnar igenom "Ellen och Sandra's Hit Lista" från den 3/7-05. Kan inte annat än att garva åt vår fruktansvärda musiksmak. Imorgon ska vi dit som sagt, har precis hjälpt mamma med deserten. Men jag tänker inte säga vad det blir ifall någon utav Sanfridarna får för sig att läsa mig blogg, som jag hoppas de gör?!

Känns helt sjukt att det är nyår imorgon. Nyår innebär även att det snart är min födelsedag. Jag fyller fan 16 & jag får börja övningsköra. Vill bara varna alla att det kan vara ganska farligt att vara ute och gå vid en väg, från och med den 3 januari. Bra nu vet ni det också!

BÄSTABARNVAKTERNA

Jossan och jag har varit barnvakter till Ruben idag, tills runt 9 kanske. Då drog vi hem till Jossan dit Alfred och Alfred senare gjorde oss sällskap. Nu ligger jag nerkrypen i sängen och glassar framför The Proposal.

Imorgon kommer Linnea. ÄNTLIGEEEEEEEEEEEEEEEEEEN

HOCKEY

Igår var Jossan och jag på hockey. Det var fullt på drag, slagsmål i klacken, straffar o allt vare va. Matchen slutade i vilket fall 4-3, till LHC i förlängningen. Sen blev de Jossan en stund efteråt och sedan Twilight och datan. Ikväll ska jag hjälpa henne va barnvakt åt Ruben.
  
Tog inga mer bilder, som är värda att visas offentligt, haha.

6DAGAR

I förrgår var jag hos Josefine med ett drös pojkar som sagt.
SÅ JÄVLA DAMP ALLA HAR, det är min ända kommentar
Igår var jag hos mormor och morfar och käka lunch. Det är gudomlig mat min mormor lagar. Sen runt 5-6 drog jag in till Skänninge och var där hela kvällen. När jag kom hem blev det filmmys med mor min.
Ikväll ska jag in på hockey med Jossan. Vi ska kolla LHC-Rögle, och även njuta av att HV kommer spöa Djurgården, right?

Hade även tänkt att bjuda på ett par smarriga bilder från julafton och juldagen. Men eftersom Jossan kommer om en halvtimma och jag inte ens har börjat fixa iordning mig så får ni det någon annan gång.


MIN BÄSTA VÄN ÄGER DIN BÄSTA VÄN

Nu har jag och Jossan kollat på I taket lyser stjärnorna, och till det har vi illbölat. Men mitt i allt tjut så har jag ändå fått till ett och annat as garv speciellt när Josefine skulle berätta va Oscar skrev, haha. Imorgon blir det min sköna också med en drös med pojkar.

Jag fyller snart för er som vill veta, tjaoo

BÄST

Drar ett snabbt inlägg för att skriva att jag haft världens bästa julafton, med världens bästa släkt, med världens bästa julbord och med världens bästa julklappar

JULAFTON

Tänka sig att det äntligen är julafton. Mammas släkt kommer hit vid 2 halv 3. Med dem blir det checka in Kallesjul, äta julmat och öppna julklappar. Fram till dess ska jag hjälpa mamma med maten, fixa och dona och så ska vi spela tärningsspel med julklappar. Josefine väckte mig imorse runt halv 9 och jag höll mitt löfte och ringde och väckte Linnea. Vi fick några julklappar nu på morgonen och sedan blev det en promenad ute i snön.

Igårkväll lyckades jag ta igenom mig Bingolottouppesittarkväll levande, men dock utan vinster. Jag svek på slutet och kollade på "Vad kvinnor vill ha". Vi fick även besök av farmor och farfar som kom och med julklappar och så. 

Ne nu får jag ta tag i mitt liv, och hjälpa mamma med maten.
GOD JUL ALLA


i morgon är det jul

Mitt lov har börjat kanon. Linnea och jag tog en slapp dag igår, och hade det bra. Hon drog hem vid 7-8 någongång tror jag? Och då blev det film som gällde resten av kvällen.

Nu på morgonen har jag varit i Mjölby med mor min. Vi har handlat det sista och slått in julklappar. Kan inte annat än att säga att jag är helt jävla otroligt grym på det. Nu håller hon på med julskinkan, och jag vill att den ska bli klar NU! Det känns verkligen inte som det är julafton imorgon, men nu börjar julkänslan komma faktiskt.


DAGENS SKÖNASTE

Dagens skönaste - JOSSAN. Fyfan va jag har garvat idag asså.
"Om du vill slå en pling till en människa någon gång" HAHA asså jepp.
Dagens andra skönaste - GUSTAV. Ja vad ska man säga?
"PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIP"
Dagens tredje skönaste - Min bror. När vi kom ut ur bussen
"Sandra.. Dom där framme undrar om du var arg på Alfred på riktigt"
Dagens fjärde skönaste - Alfred. Hans utbrott gjorde min dag
"TA BORT DÅ" "JAG SKITER VÄL I DIT" och så vidare
Dagens femte skönaste - Sebbe. Hahah i bussen assååå
"ÅH FAN SEBBE!!!!!!!". Men Sebbe det är lugnt, jag kände inget.

Okej om jag ska vara ärlig så vet jag inte varför jag skrev det här, kände bara för det.

Imorgon är det sista dagen i skolan innan julen. Min kära följer med mig hem då i vilket fall. Vi ska byta julklappar och bara ha det allmänt mys. Bytte även julklappar med Jossan idag. Tack för dagen föresten, den var mer än bra


DON'T LET ME GO

Kom hem från Mjölby för en liten stund sedan. Gårdagen var helt as bra med mycket skratt. Idag har vi bara tagit det lugnt, och det ska jag fortsätta med idag.

Försöker banka in i mitt huvud att det är julafton på torsdag, utan framgång. Kan verkligen inte fatta det, men vi ska klä grannen ikväll tror jag. Nu ska mamma och jag slå in julklappar och sånt. Vilket jag är helt kung på ! Det är bara 2 dagar kvar nu tills jullovet, och på tisdag får jag förmodligen med mig en gäst hem


JULPYNTAT

Gårdagen spenderades i Skänninge, för största delen med Linnea. Var även med ett drös med killar. Man fick uppleva ett och annat, både bra och dåliga saker.

Ikväll blir det Mjölby för min del, och jag kommer säkert ha det jätte bra. Det får ni me ha mina kära bloggläsare. Spelade Dice King med Linnea precis, men eftersom jag ledde så himla stort så "råkade spelet brytas" enligt Linnea. Jag vill bara säga att du suger på att ljuga älskling, fast jag älskar dig i vilket fall

SJUK



Så här känner jag mig idag. Helt och håller förjävlig


16 ÅR


Helt ärligt, det är inte långt kvar nu. 16 år, fan va soft

JUL

Nu har jag inhandlar alla julklappar för i år. Har även hjälpt mamma att skrivia julkorten och det spelas julmusik för fullt. Men trotts det, så känns det verkligen inte som att det är jul snart. Snart är det väl dags att klägranen också, och det brukar vara först då som man verkligen känner att det är jul. 
Last year

OM JAG KUNDE DRÖMMA

Blame on me, med mitt dåliga uppdaterande på bloggen.
Helgen har varit bra, speciellt igår. Att Erik vann i fredags gjorde den ju inte precis sämre. Idag har jag varit djupt försjunken i Stephenie Meyers böcker, vilket jag kommer fortsätta att vara. Trotts att jag har läst dom runt en miljard gånger så blir dom inte dåliga.

SNART LUCIA

Sa senast igår att jag skulle sluta med datorn, men jag kan faktiskt inte hålla mig borta.

Idag har det varit Lucia för PRO i Skänninge som har gällt. Gustav och Isak va skit grymma på Staffans visan och Yasmine sjunger som en ängel. Haft lite extra tid med Linnea idag också.
Imorgon så blir det förmodligen Linnea efter skolan? och sedan Lucia för allmänheten i Vårfrukyrkan.

MÅSTE BARA FÅ UT

Frågan är egentligen om du är så jävla falsk eller om det är sant det du säger. I vilket fall så är jag så jävla trött på det här nu, och jag är redo att släppa taget. Jag vet att det inte kommer bli lätt, men jag ska klara det. Jag har aldrig varit så säker på min sak som nu. Frågan är bara om jag kommer vara lika säker imorgon

TEARDROPS

Avslutade precis ett samtal med Linnea. En skön och händelserik pratstund, och jag har blivit på någorlunda humör iaf. Nu pågår ett samtal med min pärla Josefine, det var länge sedan och det behövs. Tack för allt hjärtat

Pappa frågade precis om jag skulle med in till Mjölby, medan mamma och han kollade på något på Intersport. Funderar på att åka in och träffa bästa


SAGOLAND



Min räddning för tillfället

HARD

Kan inte släppa tankarna om samtalsämnet igår.
Det finns kvar och gnager sig bara längre och längre in. Att mista någon som betyder allt, jag kommer aldrig klara det. Lyssnar på musik och bara låter det släppa. Jag mår inte bra och min ångest tar över. Vad ska jag göra? Vad kan jag göra? Inte ett skit och det är problemet


50

Denna vecka
- Muntlig engelska redovisning, tisdag
- Läsa ut 2 engelska böcker + bokrapporter
- Läsa ut Anne Fransks dagbok + bokrapport
- NO prov, torsdag
- Bad, torsdag
- SOn klar, fredag
- Lucia tåg för PRO, onsdag
- Lucia tåg för allmänheten, torsdag
- Lucia tåg för skolan, fredag
- Lucia tåg i mjölbys kommunhus, fredag

Jag känner att det kommer att bli en lång vecka


Bad romance

TA MIG I HANDEN SÅ RYMMER VI TILLSAMMANS


SNABB UPDATERING

Sitter med killarna framför tv och kollar film. Stämningen är på topp och snart kommer även Josefine, Oscar och Alfred Karlsson. Men nu ska jag återgå till filmen, ha det fint

POINT OF ME

Peter Jihdes tabbar igår gjorde min dag.
; Nu står jag här med Tove och Calle, som ska sjunga om
; Det sitter 37 miljoner människor utspridda över hela landet och kollar, ni kan börja rösta nu

Ja, folk brukar klaga på min humor, men gud vad den kickar ass 

MOVESHAKEDROP

I huset är det fullt ös. Vi har gäster, men jag kör med mig mjukis style. Vem bryr sig? Inte jag i alla fall. Det är Daniel och Linus som är här, och vi har precis käkat pizza. Ikväll blir min underhållning Idol - börjar bli osäker på vem jag tycker ska vinna, men nu ska Tove åka ut i alla fall! Vänta ni ska få se hur sexxi jag är, utan smink och allt nu.



Fyfan va snigga. Speciellt första bilden, att jag inte kan låta fjortisposen med handen va. HAHA
Ne nu ska jag ner och vara social med dem där nere.


BORING

Sitter här och pratar lite med Victoria som också är sjuk idag. Har tråkigt, nästan så man gå i depretion, eller hur det stavas. Fördriver tiden lite, med en sånhär :

Dagens låt: sagoland
Dagens frisyr: uppsatt
Dagens smink: inget
Dagens klädsel: mjukis style
Dagens händelse: får hem nya bilen idag
Dagens planer: tv
Dagens vill ha: en kram
Dagens saknad: friskhet
Dagens drog: choklad fingrar
Dagens dricka: juice
Dagens köp: nothing
Dagens skönaste: jim carrey
Dagens mat: inget än
Dagens sjuka: min feber
Dagens kärlek: sagoland!
Dagens sämsta: inget bra på tv
Dagens mående: dåligt

GE MIG LITE MER

Kände redan på mig i morse att jag var påväg att bli sjuk. På tyskan blev det nog ganska konstaterat, när Pontus fråga mig om jag var hög. Kom hem och jag har feber, igen. Känns inte alls som det var länge sen, för det var det faktiskt inte. Men jag ska försöka palla mig iväg till skolan imorgon för vi har ju idrottsprov, engelska redovisning och simning med klassen. Men det kanske inte är en så bra idé att bada då. Vad vet jag?

Det har varit väldigt mycket den här veckan. Skrev precis klart "Boken om mig". Inte ens halvvägs med mitt idrottsprov, fast med min bokredovisning är jag klar.


PARAMORE

Konserten var jätte bra. Fullt pådrag och mycket sjungande.
Det blev köning i 4 timmar innan vi kom in i en fullproppad lokal.
Dagen till ära spenderades med Linnea, och jag kunde inte fått bättre sällskap.

PARAMORE

PARAMORE KONSERTEN, kickade ass 
Det finns inga ord att beskriva den på. Jag skriver mer om det ikväll, för nu måste jag sova.


RSS 2.0