STOCKHOLM



BARCELONA

El Clasico visas på tv i vårat hus ikväll det är en sak som är säker. Överväger dock att kolla på GossipGirl, men jag har inte riktigt bestämt mig. Har ju faktiskt blivit ett mindre fan av Barcelona nu, pågrund av att Zlatan har börjat där.

Bilder från Camp Nou, jag vet att jag är cool!


Imorgon gäller det förövrigt. TAGGAD TILL TUSEN


29 November

IDAG FYLLER FILIP 15. GRATTIS HÅRT SOM FAN

Märkte även att jag inte hade någon bild på han, så de fick bli den här

BELINDA GRATTIS

Jag måste också bara säga grattis till Belinda, som blev Skänninges lucia.
Du kommer bli jätte fiiiiiiin!

Stockholm

En snabb uppdatering om Stockholm.
Det har varit bra, och jag har fyndat, om man nu kan kalla det fynd. En klänning, ett par jeans och lite små saker. Man kan även konstatera att jag och Victoria aldrig kan hålla käft, vilket vi fick ett gott exempel på, på vägen upp. Alla var nog ganska trötta på oss, men vi hade kul.

Mer om Stockholm och bilder kommer imorgon, för nu blir det mys

AVATAR JÄVEL

Imorgon drar jag och resten av tjejorna i 9an till Stockholm. Där blir det besök i Miniriksdagen, eller vad det heter, och så klart shopping. Josefine kommer och häntar mig 5 i 5 imorgon. Funderar på att dygna, men eftersom min dygnare inte är hemma så kommer jag troligt vis sova i natt. Dagen har förövrigt varit kul, bara för alla har haft sjukt damp.


TEAR ME APART

Jag känner att jag har gjort onödigt många inlägg idag, men nu är det så att jag känner för att lägga upp.

För det första så var läget ok i Mjölby. Det var inte mycket som hade förändrats sen sist.
För det andra så saknar jag mitt hår. Jag vet att bilden är förskräcklig, och att tröjan är veckad.
Men allvarligt, ge tillbaka mitt hår


Och för det tredje. Hur mycket måste man offra, för att vara lycklig?

TYSKA

Märkte precis att jag har glömt pappret om dativ prepositionerna i skolan. Men som tur finns Sebastian och kan ge mig dem. Han säger att han redan kan alla ord, så det kanske är dags att börja plugga för mig med.

Onödig info, jag vet

24 november

Igår fyllde min mamma, min trygghet i livet 38. Det firades med tårta och god mat med släkten. Senare på kvällen kom Josefine, och vi drog vidare till Arvid och Rasmus. Minst sagt en mycket trevlig kväll med mycket snack och garv. Tycker bara lite synd om Rasmus, för Arvid skrämde upp han ganska så hårt, haha.

Nu står det Mjölby på schemat för mig, och måste även lära mig 70 glosor + dativ prepositionerna tills imorgon.

Jag har suttit och letat efter bilder på mamma i ca 10 minuter nu. Letat igenom sedan New York, Barcelona och Rhodos. Och jag har kommit underfund med att det alltid är hon som sköter kameran. Därför får ni se några ointressanta bilder om hon har tagit i stället




JAG ÄR LYCKLIG

Om jag säger såhär..
EN VECKA KVAR


DON`T BRING IT UP AGAIN

Jag är sjuk, och imorgon ska jag förmodligen till läkaren senare på eftermiddagen. Min tå blir bara värre och värre. Den mår inte så bra kan jag säga. Det blir ingen fotboll för mig på några veckor nu kan jag tänka mig, och jag hoppas verkligen inte på kryckor, för det behöver jag inte!


HAHAHAHAHHAHA! Gothia 08, som jag saknar som sjuttan

?

Jag bytte min header förut, och sen blir det såhär? Vafan


NEW MOON

Gårdagen bjöd på en och annan tår både på bion, och efter. Kollade såklart på New Moon och ja, den var bra som sjuttan. Fast inte lika bra som den första, men det är ju faktiskt svårt. Blev ju också lite in love kan jag säga. Mötte Belinda My och Julia så drog vi till Gustav. Begav oss ganska snabbt där i från igen. Dagen till ära har spenderats med Linnea, och det har varit bra som vanligt.
 


LÖRDAGS

Sitter här med massa roliga filmer sen i lördags. Men såklart går det inte ladda upp dem, så jag får ha dem för mig själv. Tog förövrigt 3 bilder på hela kvällen, så jag bjuder på dem nu

En fläta som Alfred är väldigt stolt över att ha gjort


Det var precis allt, och Oscar pekar fingret där borta. Antar att det är Alma som tar kortet, haha

TISDAG

Nu har det gått 2 dagar sedan pojkarna kom tillbaka till skolan. Dagarna har gått fort och imorgon slutar vi tidigt. Det innebär att jag ska vara med min bästa hela dagen och sen ska vi träna, om jag får ner foten i skon vill säga.

Ignore that I feeling sorry

baladen om den kaxiga myran

Emelie här har du din vers i sången de sjöng för oss i 6an.
"Tjugoett på våran lista
Fröken Rockler har vi där
Henne vill vi inte mista
Hon en riktig pärla är
"
Skriver det här, för jag kommer inte kunna komma ihåg det annars

Helgen har förövrigt varit bra. Den spenderades hos Arvid, och det var kul som fän.


WHEN RAIN FALLS

Igår var det Alma som gällde. Vi hade trevligt som sjuttan. Sov hos henne sedan, och hade träning imorse klockan 10. Åkte hem efteråt och har varit lite social med mina föräldrar med kortspel och spel. Har även fått tag i Linnea nu, och hon har haft den as bra och "shoppat som en idiot". Jag hatar henne lite för det sista. Ikväll tar jag mitt pick och pack och åker till en sköning med mina vänner.
Sköningen i mitten, och en del av mina vänner till vänster

fredag den 13de

Idag är det ju fredagen den 13de. För ett ögonblick blev jag lite orolig över Linneas flygresa, men jag kan komma med en lugnande kommentar. HON ÄR HEMMA. Fick ett sms där det stod : Honey im home <3 Ses ikväll? Sen ingenting. Jag har skickat sms och ringt som en jude. Ignorerar hon mig bara, eller har det kanske hänt ngt? Nej dålig tanke fan. Ska till Alma snart, eller om en timme.

Måste bara berätta om våran ägiga dag i skolan. Okej nu vet jag inte riktigt vad jag ska säga, men jag tycker inte om att killarna ska komma tillbaka. Punkt slut.

HEJ

Blir tvingad att skriva ett jävla inlägg. Vet faktist inte riktigt vad jag ska skriva, men en bra nyhet är ju att Linnea kommer hem imorgon. En annan bra nyhet är att jag fick alla rätt på mitt matte prov. Den sista bra nyheten jag har att komma med är att det blir en bra kväll/natt imorgon får jag hoppas. Den spenderas i Skänninge. Imorgon är föresten sista skoldagen utan killarna, och det är synd för helvete vad kul vi har haft. Eller ja, för att vara i skolan. Känner nu att det här jävla blogginlägget inte har en mening, men blir man tvingad så blir man

Och Linnea om skulle läsa det här imorgon så kan du gärna slå en pling

MVG

Dagen började ju inte precis så bra.
- Försov mig och vaknade trettio minuter försent.
- Spillde ut all min oboy i knät.
- Glömde mina mappar hemma.
- Tappade mitt örhänge påvägen till bussen.
- Hörlurarna sprängdes.
Tänkte att dagen kommer bli ett helvete men det blev den faktiskt inte. Fick reda på mitt tyska betyg, vilket var bra och jag fattade för första gången NO'n efter att Jonas förklarat den för mig 3 gånger.

Jag saknar min Linnea också, och vill att hon ska komma hem! Följer med Alma hem imorgon med sen, innan träningen.
Har föresten sovmorgon imorgon, så funderar på att sova hos farmor och farfar inatt. Har möte med Carina, ne heter hon det? Det är ialla fall studie och yrkesvägledaren. Hoppas hon hjälper mig med ett och annat problem

WILD TOUR












Några av bilderna när jag och mina små kusiner var på Wild tour.
Kolla föresten lillapan på sista bilden. Sjukt söt

SÖNDAG

Hem kommen efter en härlig spa helg. Orkar faktiskt inte skriva något längre inlägg nu. Ska ner och kolla på film med familjen. Bilder från Wild tour'en och mer detaljer kommer senare.

HETT

S : Helt seriöst, vi har ju inte en jävla seriös bild på oss två tillsammans!
L : Nej jag har märkt det. För vi kan ju jämt vara så seriösa.
S : Nu tar vi ett då, för i helvete!

Och en blev det med. Vi kan ju jämt vara så seriösa

Haha, fyfan va snygga. Har ca 20 stycker till i den stilen.
Men dem bjuder vi inte på

Kommer ett par bilder på mina snygga vänner från höstlovet med


MASNF

MIN BROR ÄR DUM I HUVET


G-I-V-E M-E

NOVEMBER

Viktiga saker som händer i November

7 November - Drar på spa, med kusinerna.
20 November - Twiligt på bio, tror det var då eller den 21a
24 November - Mamma fyller år
30 November - PARAMORE

Sen har det pratats om fest med. Blir runt den 20de, kanske.
Sen nästa helg, maybe Gustavs place? Men vi får se.

Det ska bli bra. I hope.


Bjuder på en gammal bild också,haha.


?!?!

Jag skulle egentligen kunna skriva ett helt inlägg på hur dåligt jag mår. Feber, huvudvärk och ingen röst. Farmor och farfar var här imorse och städade. Farmor kom in i mitt rum när jag låg och kollade på film, för att se hur jag mådde. Sen sa hon att de skulle skita i att städa mitt rum, för de inte ville bli smittade. Sen stänger hon dörren och så hör man henne säga till farfar : Jag tror hon kanske har svininfluensan. Asså? Blir man orolig då eller? Måste föresten bli frisk tills på lördag. Ska ju åka på spa och grejer då. Kommer hem på söndag. Men som sagt, försvinner inte febern då måste vi kanske tyvärr avboka..


HON SKA TILL NEW YORK

Sitter hos Linnea nu. Helvete va hon är bra! Vi har varit seriösa idag, som vanligt. Haft kul som fan och well. Drar på en liten fotbolls tur snart. Ha det fint

Remember stock? FAN BÄSTA VECKAN

Felix, Macke och Lina

Många sena nätter ute på öarna med dem och Stoffe och Ström.
GE MIG SOMMAR DÅ!

TISDAG

Sitter framför den här tidsdrivande maskinen, fast jag inte borde. Har läxor att göra, men nej. Får se om jag tar tag i det senare. Imorgon ska jag med Linnea hem, och så blir det lite fotboll. Känner mig lite som en svikare


Tänkte bara påminna er om att HV71 ÄGER

SÖNDAG

Slutade precis ett samtal med Linnea. Hon åker faktist till New York på fredag. Och jag är fan inte avundsjuk nånstans. Vi pratade såklart om Paramore, ja vet vilket tjat, men jag längtar.
 
BÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄST

Dagen tillbringades i Skänninge. Först en stund med Filip och Gustav. Sen blev det Alma. Blev mycket prat och så. Har inget utalande om hur jag känner för att de är skola imorgon. Helvete


OVER

Ligger här i sängen nu och lyssnar på min nya kärlek ; Fields of gold. Nu ängnar jag ett inlägg åt en sjukt bra person. Just den personen som flyttar imorgon. Den personen som jag inte har träffat på århundrade år. Han som en gång i tiden betytt allt. Jag är glad att vi slutade som vänner, det ska du veta. Tack för allt

Många känsloinlägg idag. Det kanske har varit en känslosam dag?
Kvällen har ialla fall spenderats hemma hos Josefine med ett par bekanta. Det har varit en bra kväll, så jag säger tack till er.


RSS 2.0