2009 var året

Har inte ens öppnat geografiboken för dagen än (utan på geografilektionen då). Jag orkar verkligen inte, så jag tar och förlitar mig på gud gällande detta prov. Har haft lite tur med mig på sista tiden faktiskt.

Höjden av tur skedde i förrgår. Jag glömde min plånbok på bussen, klant som jag är. Sen när mamma kommer och hämtar mig så säger jag att jag kan köra hem om hon ringer till kundtjänsten. Så vi åker iväg från station och stannar utanför Netto. Där står en buss och jag känner igen busschauffören, bara för vi hackade på honom i bussen. Rolig prick. Så jag knackar på fönstret när han står där på parkeringen och går in och där ligger min plånbok. Helt otroligt verkligen.

Sen har jag haft tur med en annan sak, som inte ni bloggläsare får veta. Friends only! Mogen tjej


turn it on, turn it on

MIN KILLVÄN ÄR BRA O JAG HAR FINA NAGLAR. Men fick fan i mig gå runt macken själv, så jag sket it. Springer på trampen istället.


Förlåt 1. Naglarna ser fula ut på bilden, de är faktiskt finare i verkligheten.
Förlåt 2. Jag är riktigt ful på bilderna, men jag har haft en jobbig dag i dag. Fråga bara mina klassisar
Förlåt 3. Jag skrev killvän. Fan va fult det lät, men han är en kille och inte min pojkvän, så det fick bli ett litet mellanting


tänker på dig

Precis varit ute och gått ett varv runt macken, men högsta volym i öronen. Så jävla skönt, så nu har jag lovat mig själv att jag ska gå runt macken eller springa spåret minst 4 gånger i veckan. Okej, det där med att springa spåret kommer väl aldrig hända, men man måste ju ha mål, right?



Bilder från min förrförra mobil.
Du är så jävla fin Linnea. Då, nu, alltid.


HAPPY FACE

Sitter på golvet och försöker ha tålamod att lägga upp alla bilder på facebook. Hinner inte för nu ska jag locka håret, sminka mig och klä mig fint för ikväll väntar Jacob's place. Vi hörs imorgon !


finally

Jag har inte dött jag lovar! I torsdags åkte vi som sagt till Björkliden vid halv 6. När vi väl kom upp efter 22 timmar, till Björkliden, möttes vi av världens finaste stuga.

Det kommer bilder och mer om va vi gjorde och så, för nu ska jag fortsätta kolla på Big Brother.

just dance

Imorgon tar jag med mig all min jävla packning och sp10 upp till Björkliden i en vecka. Där blire besök på ishotellet, kiruna gruvan och 3 dagar skidåkning. Toven och jag drar upp till Riksgränsen för att prova på riktig skidåkning ;) medans de andra flickorna stannar hemma och kör hundspann. Kommer bli så jävla bra.


Bird


Catch the flag. Jag saknar det här

Malin är snygg

Gårdagen spenderades som sagt hos Jossan. Fina prickar det där. Drog hem ganska tidigt, eftersom det vart så jävla lite sömt i fredags. Är fortfarande skit trött men tvingar mig själv att vara vaken eftersom att det är Big Brother.

Om det skulle varit för två veckor sen så hade jag aldrig lagt ut den här bilden, men eftersom att Malin nu har lovat att alltid vara glad och positiv så är det ingen risk att jag får stryk i skolan imorgon. I hope


motalabor är fina

Idag har jag hunnit blivit rädd framför några jävla skit filmer som en jävel fick för sig att se. Blev bjuden på våfflor som förlåt och jag gillar't. Nu ska jag va med TOVE en stund till, sen drar jag hiem till Väderstad och spenderar kvällen med 2 fina och en ful.

one day

Äntligen är det fredag och äntligen ska jag in till min pussgurka i Motala. Sover där i natt och imorgon blire Josefine. Om en vecka är jag o mina tjejor uppe i fjällvärlden och gör den osäker. Jag längtar !

Rolig bild, förövrigt


LIKA ?


De här dagarna har varit väldigt grymma och mycket underhållande. Vi hade styrketräning på idrotten så jag har träningsverk som attsingen. Nu väntar bigbrother för min del och sen ska jag sova. Låter som världens bästa plan, om jag får säga mitt.

Don't leave me

Mitt i Big Brother tar jag mig tid att skriva detta sugiga inlägg. Tobbe<3

Ein zwei drei

Helt okej dag trots att vakna upp efter en sån jävla skit natt. Jag har ett problem som jag måste lösa. På engelskan ska vi ha "ett tal" i typ 3-5 minuter och prata om vad vi vill. Borde ju vara världens lättaste att komma på vad man ska prata om. Men jag har inte en aning. HJÄLP

*

6 mars. Behöver jag ens säga ngt mer ?


i'm gonna be fine

Skulle egentligen vart med Tove idag, men jag blev tyvärr sjuk. Tillbringar min dag i sängen

Tyska lektion

Kerstin tjatar om att jag ska blogga så får väl göra ett inlägg nudå.

Skolans värsta lektioner är snart över och idag ska vi även få reda på vårt grupparbetsbetyg. Jag är faktiskt jätte nervös för det. Efter skolan blir det Skänninge för min del och jag ser inte fram emot vilken film som erbjuds. Det kommer bli hemskt.

Längtar mycket tills på lördag då Bazso äntligen är min. Jävligt fin vän det där. Längtar faktiskt ännu mer till nästa lördag. Tänker dock inte säga varför

in new york

Alla här hemma är sjuka och jag väntade bara på min tur. I för sig så är inte min mamma hemma men ändå. Jag har fått mig lite feber men det är inget farligt. Vi får se hur det går med denna helg nu, jag som har så mycket planer.

en första blick & jag var fast

Måste bara säga att jag kunde installera Sims. Det äger !

Låt bilderna tala för sig själva.
Älskar dock att Lovisa somnade sittandes på lektionen.


Djävul

Det ända bra idag är att jag fick skjuts hem och att Tove har tyckt mina skämt har ägt. Har äntligen fått tag på en sims skiva så jag kan instalera alla mina spel. Fick låna den utan Kerstin, DU ÄGER! Problemet är bara att den inte vill instaleras. Jag ska prova starta om datorn nu, så får vi se hur det går.

hjärta

simon, simon, världens bästa simon




happy?

~

Jag är för svag för att kunna stå emot, trots att jag vet att det ända jag kommer bli är sårad.

Tove Bazso gäst bloggar

Hej hej. Nu tänkte jag gäst blogga lite på Sandras blogg. Jag vill bara berätta hur mycket mina klasskompisar betyder för mig, eller aa, alla utan My!

Den bästa av dom bästa är Sandra såklart. Vi är typ bästavänner. Vi tror att vi äger skiten och hatar alla andra (Kerstin, Klara, Lovisa och My) som hänger efter oss. För vi är för coola för dom. Vi ska gifta oss med varandras bröder i framtiden, så vi aldrig skiljs från varandra. Våra barn ska heta samma sak och vi ska bo i exakt lika dana hus.

SANDRA BJÖRK. Hur kunde jag leva utan dig? Helt plötsligt känns min tid innan vi träffades meningslös. Du är glimten i mitt liv. Du är sockret på min bulle. Älskar dig mest


RSS 2.0