midsommardagen



Nu är midsommar över och jag sitter här och myser med min morgonrock. Det var riktigt trevligt igår faktiskt. Tillbringade först min kväll hemma hos mig med lite godmat och fint sällskap. Sen åkte vi in till Mjölby Alfred, Sebastian, Josefine och jag. Där träffade vi lite fina gamla vänner och umgicks med dom ett tag. Sen fick jag fin främmat av Johan och David och följde med dom till en annan fest. Fick många jobbiga och tårsamma samtal igår, gud vad jag saknar er. Ikväll tar jag med mig familjen ut på restaurang och har det bra. Det hoppas jag att eran kväll också blir

I'M BAD

Har jobbat med Chrille hela veckan nu. Idag tog jag ledigt för jag har så jävla ont i min rygg, igen. Skulle egentligen kollat på Linneas skolavslutning men jag kan knappt stå. Pillat i mig av medicinen och nu känns det faktiskt helt okej. Vi får se om jag jobbar imorn eller inte, hoppas dock att jag kan bege mig till Borensberg på festligheter. Nu ska jag ta och tycka synd om mig själv en stund. Vi hörs

HAHA, nyår 09. Sexy chick

one two three

Kom precis från Motala och min fina Tove. Idag har vi legat ute i solen, ätit ute och käkat för mycket godis. Var även nere på stan en sväng och lite fint fick jag med mig hem. Imorgon börjar jag jobba, så nu ska jag ha lite tid med Josefine. Gud så bra en människa kan vara, helt galet. 

Min sommar är ganska smockfull. Nu jobbar jag i 2-3 veckor och i helgen som kommer blir det poolparty, Arvid och kvalitets tid med min mamma. Nästa helg får jag kanske finfrämmat från Kisa? Inget är besämt riktigt än. Så då blire väl vara med denna mupp hela helgen och sen kör vi på jobb igen. Veckan efter det så har jag ingenting bestämt. Ska umgås med Malin och Lovie mkt har jag lovat, åka båt med Johan, hänga med Väderstad gänget och pendlarna, låter verkligen inte helt fel. Sen flyttar ju gull hit och sen flyttar ju Johan till Vadstena också så blir väl häng där. Vecka 28 ska jag ut på husvagnssemester med några fina vänner till Torpön, men det är inte heller besämt än. 

Ne nu har jag inte tid att skriva mer. Ska ta mig en dusch innan Josefine kommer.  

 

mamma är grym

Vaknade av att mamma ringde imorse och sa att hon snart var i Väderstad. Hon åker Tjejvättern förstår ni. Så det var bara att slänga på sig kläderna och springa ut. Åt min första frukost på konditorit i Väderstad för att fira att mamma hade klarat sig så här långt, eller något ;).
Snart ska jag bege mig in till Motala. Mitt i allt farväl i onsdags så glömde jag bort Bazso, så stolligt det kan bli. Men det är ju tur att vi kommer ses hela sommarlovet ändå. Hur skulle jag annars klara mig?

JAG GILLAR SOMMARLOV MEN JAG SAKNAR MIN KLASS.. REDAN

SOMMARLOV

Idag fick jag sommarlov. Idag sa jag hejdå till min klass.
Tror inte ni förstår riktigt hur jävla mycket jag kommer sakna dom. De måste vara några av världens finaste människor, utan tvekan.

Känner bara för att bajsa lite bilder från mina senaste dagar. Komiskt


words

Har haft ett riktigt bra lov, om man nu kan kalla det så. Igår var jag för första gången någonsin ute på golfbanan, fungerade väl mest som ett stöd även om jag var en riktig jävel på att putta! Efter golfen blev det grillning o poolhäng, och det ägde förjävla mycket. Idag har jag varit på bio med Tove, David och Johan. Vi såg på Baksmällan 2 och om ni gillar den första filmen så är den här också värd att se, faktiskt. Jag drar till Tranås imorgon och gör den staden lite osäker. Vi har bara 2 skoldagar kvar tills vi slutar, och jag vill inte, jag vill inte att alla ska åka hem igen. Just därför ska jag pussas lite extra mycket de här dagarna.

Jag ska träffa Malin imorgon. Lycklig tjeja


Det går uppåt för mig just nu och jag är så jävla lycklig.
Trodde att det skulle få mig att glömma, få mig att komma över. Istället känner jag en större saknad än jag någonsin har gjort, trots att jag har min fina att vara med. Du gjorde mig lycklig, lyckligare än någon annan någonsin har gjort mig. Jag är rädd för att jag inte ska bli så lycklig igen, och att du kommer segra över mitt hjärta än en gång.

RSS 2.0