pendlarna

Inte varje dag man har håltimma på morgonen, och det är inte varje dag som vädret är så fint klockan halv 9. Tog med mig mina pendlar vänner ut på en promenad och det spårade som vanligt. Känner dock att My och jag spårade ännu mer när vi var med i Top Model.



Sista bilden på mig själv la jag ut bara för att jag försöker vara fjortis och försöker ragga killar. Fast mest är det för jag tycker jag själv är så jävla SNYGG! Haha fu

WHaT EVEr

Igår tog jag med mig Mysan till Linköping. Vi hade det riktigt trevligt & shoppade som galningar, eller? Fick med mig 3 linnen hem & ett par solglasögon. Vi var inne och letade i varje jävla affär och hittade ett par i den sista affären. Lotto kallas det!

Bara för att My ska få skratta så måste jag också säga att för typ två veckor sedan så satt jag, Kerstin och My nere vid slottet och väntade på bussen. Då splaschar det till och vi fatta inget typ. Så kollar vi ner på bryggan och exakt mellan My och mig så ligger det en jävla fågelskit, 2 cm från mina nya skor. Det tyckte My var jätte äckligt och jätte kul och ville springa in under tak? Garva ihjäl åt hennes panik osv. Hoppas du skratta nu My, för det sa du att du skulle göra !



TACK SÅ MKT

Kom hem för några timmar sen från Tranås där jag spenderat min helg med två fina tjejor och massor av galej.

Bjuder på de hemska bilderna, för de andra ligger redan på fejan. Orkar inte skriva om allt, men vill bara säga att jag varit på världens längsta efterfest. Slutade inte föräns vid 7 på morgonen, men då var vi bara 6 st vid liv.


Ovärt inlägg

Vart en sväng hos alfred precis och ikv sover jag ensam tråkigt nog. Det är alltid så roligt att få höra allt man gjort i sömnen vilket alltid är tusen saker. Kan ju berätta att inatt så sov vi så trångt att jag inte ens kunde vända på mig för väggen och Bazso var för nära så jag fick sova på rygg, vilket är det värsta jag vet. Känner mig snäll som inte väckte fanskapet. En annan rolig händelse var att mitt i natten så sattes min tv på, så nu har jag bevis för er som inte tror mig ! Erkänn du blev rädd?. Men det roligaste av allt var Toves kommentar, händerna på täcket. Skratta så jag tjöt bokstavligt talat! Mobiluppdatering

älskar solen

Vaknade precis upp brevid min älskade Bazso & nu ska vi käka frukost. Igår tog vi det lugnt hela dagen, solade och mös framför tv'n. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer än. Den som lever får se

Här snackar vi snygg hållning.


1 månad

Kvällen har bestått av soffhäng, med Simon som sällskap. Nu ska jag krypa ner under mitt Bazso täcke, haha. Och så vill jag bara säga att bion, hur många lingon finns det i världen, var as bra! Hade trevligt sällskap i form av Josefine och Rasmus :) Godnatt på er

påsklov, me like

Igår var en riktigt bra dag. Spenderade kvällen i Granforsen. Träffa folk som det var tusen år sedan jag såg och dansa mycket. Hade en riktigt bra kväll helt enkelt, synd att den slutade som det gjorde bara. Nu ska jag o Josefine dra iväg på en efterlängtad bio och umgås.
Det är sjukt att du är så bra som du är!


trött tjej

Fyfan vilken kväll igår alltså! Det var längesen jag dansa och hade så här jävla roligt sist, så det vill jag tacka för. Nu ligger jag i sängen och försöker pilla i mig en macka. Ska kolla lite BB och ladda om till kvällens festligheter. Fick dock inga bilder från kvällen det blev bara en jäkla massa filmer? Haha

Taggad tjej 


en första blick & jag var fast

Jag har blivit allt för dålig med mitt bloggande. Jag lovar att skärpa till mig!

Jag har precis haffat mig en ny pojkvän(man) över dagen så där och det är väl kul! Nu har jag mycket saker på gång just nu och jag är inte arg längre. Jacob made my day !
Ìmorgon ska jag besöka optikern igen för att se om mitt sår läkt, och på torsdag ska jag fixa mina naglar. Sjukt överlycklig tjej! En annan sak som gör mig så attsingens lycklig är att det snart är lov och att jag går i just den klass jag går. Mycket fina människor alltså !

Random pix, varsågoda


Bild 1 - Johan ritade detta vackra hjärta till mig. Blev rörd
Bild 2 - Jag kör bil, börjar bli ganska duktig iaf på att inte få motorstopp!
Bild 3 - My och Sandra går lösa, som vanligt
Bild 4 - Jag är cool
Bild 5 - My och Sandra går lösa, igen

happy girl

Mamma och jag tog en trip in till Linköping för shopping, tredje helgen irad. Fick med mig en ny väska, bikini och mina längtade röda converse hem. Super nöjd! Ikväll drar jag mig in mot Vadstena för att umgås lite med några av de bästa. Får se vad kvällen har att vänta 

 

FJORTIS

Rastlöstjej drar snart iväg


it's a long time ago

Sitter i skolan nu och har slutat för dagen, SKÖNT.  Sitter och väntar på att Mjölby bussen ska komma och sen blir det pizza med världens bästa kille! Hemma runt halv 3 forhoppningsvis och då väntas en promenad. Ikväll ska jag bege mig in till Skänninge för att träffa lite fina tjejor. Låter som en helt okej dag för min del.



Torsdag. Bad day

Meningslös dag, helt sjukt ! Först har jag lovat att tacka Agnes för att jag fick gå från studietiden, så tack så mycket :) haha. Dagens bästa var ändå när jag, My och Johan satt och stekte i en glödhet busshållsplats, fan som jag har längtat! Har lite olika förslag om morgondagen så jag vet inte säkert hur den blir. Det finns dock en sak som är säker och det är att jag och lovie längtar arslet av oss tills januari. :)

imorn ska jag till optikern

För att bli lyckligast i världen kan det krävas bara en person.
***
Idag har jag suttit alldeles för mycket vid datorn, så nu jag tar mitt pick och pack och flyttar upp till sängen. Där blir det Grey´s, BB och fortsätta garva åt min älskling. He makes my day!


Gossipgirl

Jag tror jag blir galen! Jag hittade en sida som visade gamla gossipgirl avsnitt och nu när jag har sett tre stycken så funkar inte sidan. Har frågat alla möjliga om de vet ngn sida men det är inte en jävel som vet. Ni kan la säga till om ni vet ngn. Desperat tjej här!


Mys

Nattbesök av bästa i natt igen. Jag är besatt av killen jao. Josefine förstår inte min kärlek till Simon märkte jag igår. Han äger OKEJ?! kan ju hoppas på skjuts imorn till skolan, men brukar bli bussen för min del. Vissa personer här i världen har flexschema och kan börja mkt senare än vad jag kan. Sug på det!

Slalom

Tänkte bjuda på en av alla filmer i Björkliden. Den här är väl den minst roliga, men dock ett bevis på att jag kan åka skidor. Medverkar som skidåkare : Alinde, Bullen, Malin, Tove och jag. My och Johan står för snacket, höh

camp nou

Lovade bilder


SIMONSIMON

Världens bästa gav mig skjuts hem precis. Vad skulle jag ta mig till utan han? Sitter här med feber och förkylning och det suger. Om en timma blir jag lämnad själv och då ska jag sova!

sunday light

Du svek och jag förlät, alldeles för många gånger. DU är det största misstaget i mitt liv, tyvärr
*** 
Blev en heldag med Josefine igår. Hann även klippa av drygt 15cm på mitt hår. Det är tunnt, kort och platt. Ja ni som känner mig vet hur mycket jag hatar att klippa mig, och det är enormt.

Idag står Vadstenagymnasiet för bilderna, och tack My för att du la upp Bag in tha Box.
Garvar ihjäl mig.



old picture

Första april dagen till ära. Jag har faktiskt lyckats lura en ända person, riktigt jävla ordentligt. My och jag kokade ihop världens bästa aprilskämt och lurade Kerstin. Lätt veckans bästa!

Har även haft muntligt nationella och världens hemskaste geografiprov idag. Trodde det var ett aprilskämt först när jag fick det i handen.

Nu ska jag fixa till mina naglar, mysa med godis och världens gladaste&ledsnaste människa. Imorn ska jag snagga mig, träffa bästis och shoppa i Linköping. Vi hörs mer då. Puss



RSS 2.0