*

Det sviker jämt när man behöver det som mest

Midsommar

Är hemma nu ingen efter denna härliga helg. I torsdags var det träning och sen drog jag till Filip och sov där. Sen blev det ställa klockan tidigt för att bege sig till Göteborg. Alla butiker var stänga utan dem på Nordstan så det blev att gå där en sväng. Vid 2 eller något begav vi oss bort till Liseberg. Det var ingen kö och sällskapet var kanon. Blev god mat, men dock inga vinster. Hotellet var dö mysigt och aa. På lördagen åkte vi hem och jag drog direkt till Ödeshög till campingen där Sanfridssonarna var. Har varit helt perfekt faktiskt.

Ikväll blir det match sen drar jag till Filip och sover tror jag, och sen på måndag så ska vi iväg till Torpön med laget. Hoppas det också blir perfekt.

Bilder kommer, när jag orkar lägga in dem. För nu ska jag rensa ur min garderob, får inte in några kläder längre.


Love

Dåligt med bloggande, men skyller faktiskt på att jag jobbar! 

I veckan har det varit fullt upp kan jag lova.
I söndags spelades det fotboll för fullt och vi fick 3 poäng genom en vinst med 3-1.
I måndags drog jag direkt till Linnea efter jobbet. Vi hade det bra, bara njöt av tillvaron. Vid halv 7 blev det träning och sen hem och ta det lugnt.
Igår jobbades det hela dagen kändes det som, men hade faktiskt lite tid över för mina vänner Josefine, Alfred och Sebastian.
Idag har jag jobbat. Ikväll vet jag inte vad som händer riktigt. Kanske åker in och ser fotboll med Jossan, i vilket fall så ska jag packa. För imorgon åker jag direkt till Skänninge efter jobbet, då det blir Linnea - Fotboll - Farmor - Filip. Sen på fredag åker jag och min skrutt till Göteborg där det väntar hotellmys och Liseberg. Jag vet att det är självaste midsommarafton, men som det händer mer hemma. Nej 


Last day

Igår var vi i Blackstad. Det slutade med att Arvid och jag började gå hem till Väderstad för att placera oss i min soffa. Josefine som är så gullig kom och hämtade oss halvvägs till Väderstad och då hade också Rasmus anlänt med Alfreds moppe. Hemma hos mig var det mycket trevligt och jag och Arvid äger! Ville bara säga det. Ciaoo


Black-stad

Fick ett annat erbjudande om kvällen, tvingad av Arvid ;) Blir väl nice det med

lördag

Har precis fixat iordning mig och ska snart dra. Var tänkt myskväll hos mig ikväll eftersom mina föräldrar inte kommer hem förens imorgon. Blev inte som planerat riktigt och snart kommer min skjuts. Ska inte avslöja mer detaljer än P-A-R-T-Y (y)

Jag måste desutom säga förlåt för den dåliga uppdateringen. Har jobbat hela veckan och eftermiddagarna har bestått av fotbollen och pojkvännen typ. Han och jag ska förövrigt till Göteborg och sova på hotell och grejer under midsommar. Kommer bli fett bra och jag längtar som sjuttans.


question

En bild säger mer än tusen ord

9CD - kommer sakna


Jag orkar inte lägga upp bilder ifrån skolavslutningen och avslutningsmiddagen här på bloggen. De finns i så fall på facebook. Det är sjukt tråkigt, och jag kan inte förstå att vi har slutat. Det kopplar bara inte.

Till de 5 på bilden vill jag bara säga, att ni är helt otroliga. Från 5an tills nu. Hoppas verkligen inte det tar slut pågrund av skolbyte. I vilket fall så är ni så jävla grymma

kenty 1 sik 0

Ligger ute i solen och kollar på Gossip girl. Tror seriöst inte att livet kan leka mer än vad det gör just i detta ögonblick. Men för att det ska stämma gäller det att fokusera tankarna på rätt saker, för just nu finns det något som kommer explodera inom väldigt snar framtid.

987654321198

Den här dagen har varit som Linnea säger, top noche ! Har spenderat den med henne och vi har varit ute hela jävla tiden. Har även haft fotbollsdag i skolan och mitt lag kom 2a utav 3.

Imorgon blir det en HÄÄÄÄÄÄÄÄÄRLIG träning, och sen kanske my bitch? (a) Det är tame fan beroende framkallat. Nehe nu ska jag nog gå in och sätta mig och kolla på tv tror jag. Fan va surt det känns när vädret är så här great.

Linnea och jag drar än engång till Stock i sommar. FIIIIIIINT

RSS 2.0