/:

Nu är slutet nära. Det är hemskt och plågsamt. Idag hade vi våran sista mattelektion på trojenborg och det kändes skönt. Även betat av NO provet och nu är det bara SO inlämningen, engelska redovisningen och matteprovet som har någon betydelse till våra betyg. Det är sjukt att vi redan ska sluta 9an. Allting har gått så fort..

**

Går dagen kicka as, så tack för den. Vi drog även in till Linköping en snabbis. Blev ett par fynd, en kofta till skolavslutningen, och presenter till mina vänner.
Nu sitter jag hos Josefine och tar det lugnt. Ska hem snart och skriva klart engelskan.
Om några dagar är det 3 år sen bilden är tagen. Jag kommer sakna er

HEJ

See you soon Mjölby.

Matchen är inställd imorn, så vem vet vad som händer ikväll (y)

En varm dag

Fan va vädret äger! Ville bara säga det..

.. och att jag har varit på min kusins konfa idag. Kom hem för en stund sen, och ska ut nu :) Är sjukt ledsen att jag missa Linneas konfa, men det ska vi nog gottgöra med någon fin present. Ungen fyller ju snart med.

DU ÄR BÄST, PEACE


Är sommaren här?

Kan man klaga på vädret för tillfället ? Nej jag tycker då inte det. Har vart ute med Alfred runt 3 timmar idag och bara njutit av tillvaron. Fett skönt kan jag lova. Blev även en del garv kan jag säga, hihi. Förlåt till alla som fått skumma sms :)

17 och 18 maj

I 5 år har du funnits här vid min sida i vått och torrt och det går inte att beskriva i ord hur mycket du betyder.
Grattis på födelsedagen gumman, och glöm aldrig att jag älskar dig


Sedan måste jag också säga att min älskade vän Alfred Karlsson fyllde igår, och jag vill tacka även dig för att du finns och alltid ställer upp. Tack och grattis min käre vän!

Tysklandsresaaaaaan

Jaha, då var man hemma från Tyskland igen då. Vädret har sugit, men det innebar bara mer shopping, vilket innebar att det blev kul! Det har varit en lyckad resa, och jag kommer sakna alla tyska snyggingar..

Resan ner bestod av 2 timmar tåg, 1 timma buss,
6 timmar båt och 20 min buss till.

Lübeck


Rostock



Berlin



Bilderna från hemresan får jag inte ladda upp, eftersom att det sover någon på varje bild typ. På tal om det, så var det inte bara på hemresan som det sovs.

RUBRIK

Okej jag överdrev lite i förra inlägget. Jag tänker faktiskt inte sluta blogga. Jag kommer bara va lite seg på att uppdatera kanske, eftersom det inte finns så mycket att säga här känner jag.

Idag har jag spelat min seriedebut, och jag gjorde faktiskt mål trots mina knappt 20 minuter på planen. Trodde att knät hade fixat sig, men tydligen inte.
Det är ganska mycket som hänt nu, och kommer hända. Tyskland på onsdag, Simon, Jossan och Alfred fyller allihopa inom en veckas mellan rum, och lite andra små grejer.

Jag vet verkligen inte om jag ska skratta eller gråta nu när vi ska sluta skolan. På ett sätt är det sjukt skönt, men på ett annat så sjukt jävla ledsamt. Att inte längre få träffa människor nästan varje dag som jag gjort i 3-9 år nu, det tar verkligen på krafterna.

6/3 - hela mitt hjärta till dig

*

Det här suger

Bloggen med, så jag skiter i den nu!

RSS 2.0