IGGA

Sjukgymnasten idag. Kan väl inte kalla det positivt.
Utökat program med nya övningar & matchförbud i en månad. Tänker dock spela DM i morgon i vilket fall. Skiter la i henne, helvete !

Dm


Sitter och katar med alla möjliga om att vi kommer ta Blåklint. Så nu måste vi göra det också.. Annars blir det inte kul för mig.. Hihi

& det under det svarta är hemligstämplat :$

27/3

Tänkte skriva ner ett snabbt inlägg innan jag drar till Jossan. Känns som det var ett tag sen nu och jag ser fram emot kvällen. Imorgon åker Filip och Axel iväg till Sälen. Ni får ha det så bäst och bryt inga ben. Linnea kommer dock hem imorgon, så mitt i allt det mörka kommer jag fira. När du ser det här kan du ringa din lilla kompis som har saknat dig ganska så jävla mycket. Tack älskling, och välkommen hem

Idioter

Skulle behöva en kram just nu

UPSTAIRS

Jag har haft en jävla irriterande hosta hela helgen, och den vill verkligen inte försvinna. Gav skolan ett försök imorse, men det gick inte så bra så det sluta med att pappa kom och hämtade mig. Ville inte utsätta mina klasskamrater för denna konstanta hosta, och inte heller Filip ännu en dag.. Jag kommer nog inte imorgon heller, vilket innebär att jag inte kommer få träffa Linnea mer på en hel vecka (typ). Kommer sakna dig hörrö och ha det så sjukt bra!!

817358015

Oj förlåt för att jag inte har uppdaterat bloggen på sista tiden. Men jag vet aldrig vad jag ska skriva, så jag funderar på att lägga ner den.

Igår blev det att kolla hockey med Josefine och Filip. HV vann ju, och det är ju huvudsaken. Nu sitter jag hemma hos Filip med Linnea. Det ska bli film, snack och mycket mys! Imorgon drar jag till Borås och shoppar upp alla pengar jag sparat. Känns skönt fräsha upp garderoben lite.

Inte vet jag

Anna Bergendahl vann melodifestivalen vilket inte fallde mig i smaken ett jävla piss!
Kvällen spenderades på Nunnestigen 48. Kollade på New Moon som grabben fixat åt mig. Sov där sen, och nu har vi precis käkat frukost. Ikväll blir det att kolla på fotboll och Gossipgirl. Kan det bli bättre eller? Nej

12 mars

Idag fyller min fina vän till vänster 16 bast. Grattis Alfred


Happy faces


Haha, gillar bilden

11 mars

Idag fyller min otroligt bra barndomsvän och min föredetta lagkramrat 16 år.
Grattis till er, Ellen och Frida


EGO

Är redan inne på vecka 10 i skolan, och det är absolut inte långt kvar nu. Känns otroligt bra, men väldigt ledsamt på samma gång. Veckan i sig är sjukt slappt. Har bara haft en engelska redovisning idag, annars är det inget på hela veckan. Känns hur otroligt skönt som hellst! Hade utvecklingssamtal idag med. Gick riktigt bra, Kristina är jätte stolt över mig, haha.

Nehe nu ska jag ner och bränna lite fläsk på vår trampsak, haha.


No one

Känner en enorm saknad




Kommer ni ihåg dagen? Det gör då fan jag

josefine linnea alfred b arvid sebbe, fett värd kväll


Cha cha alla bloggläsare

Jacobs videoblogg från Björnrike


/

Helvete vilken bra fredag. Bästa någonsin

tack fyllo

*

Era falska äckliga människor

Igår fyllde även en viss Moa Dahl 17 år. Grattis gumman


Heart

Du är verkligen det bästa som har hänt mig.
Jag älskar dig något enorm, och jag finns verkligen för dig.
Ta åt dig, för du är verkligen allt


KÄRLEK HÅRD JÄVLA KÄRLEK

Fett värd helg.
Dagen i sig väl varit som vanligt. Hade håltimma på svenskan, så var hemma hos Gustav och kollade på skräckis. Vi hade ju en ganska rädd sak där i alla fall, haha.

Nu känns det ganska frescht. Serierna drar igång den här veckan. Gossipgirl, Grey's ananatomy och Desperate Housewifes. Det kunnde ju varit mer perfekt om inte One Tree Hill slutade nu också. Men visst, man kan inte få allt.


RSS 2.0