VADSTENAGYMNASIET

Har nästan dåligt samvete över att jag inte bloggar ngt, men jag skyller på att jag inte har varit hemma på 2 veckor. Det är nästan sant, för 1 vecka var jag ju i Turkiet, som för övrigt var underbart och den senaste veckan nu har jag haft fullt upp varje kväll efter skolan med fotboll, linnea, pojkvännen och "aktiviteter med skolan". Imorgon ska jag till Linköping en sväng och sen efter det blir det match. Oh vad det kommer gå dåligt för mig, har inte spelat match på evigheter. 

Trivs förövrigt jättebra på skolan, och klassen är kanon. Så mycket bra folk det finns. Men nu blir det bröllopsfotografen för min del. Vi hörs väl

tears


sandra

Idag kom jag hem från Örebro. Tiden har bestått av fotboll, minigolf, bad, glass och pussar. Helt godkänd semester! Ikväll har jag varit med Alfred, Alfred och Jossan. Haft riktigt riktigt trevligt, för en gångs skull ;) hih. Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer. På kvällen blir det iaf träning och sen ska jag nog vara med mitt kära folk igen.

Det är fett trist att det bara är 2 veckor kvar av sommarlovet, för jag vill verkligen inte börja skolan. Hoppas det blir bra i vilket fall, och att jag inte störtar med planet.

%

Fett länge sen jag blogga nu. Har faktiskt en orsak till det eftersom att jag har varit i Halmstad/Helsingborg/Danmark i en vecka nu. Kom hem i lördags och då drog jag till Filip typ direkt, och där Linnea, Axel, Gustav och Willey också var. Nu sitter jag fortfarande hos han och kommer vara hos han till marken eftersom att han är helt själv hemma. Fett skönt måste jag säga!

Bilder från semestern kommer la när jag har varit i Turkiet också. Hejjs!

RSS 2.0